«Γερμανικές βολές κατά της Ελλάδας για την Χορήγηση Ασύλου στους παράνουμους Μετανάστες»

Ένας Ιρανός, που λέτε, που παρανόμως εισήλθε στην Ελλάδα, παρανόμως πήγε στην Γερμανία. Κι ενώ οι Γερμανοί τον πακετάρισαν και ετοιμάζονταν να μας τον στείλουν, αυτός προσέφυγε στην δικαιοσύνη και το Διοικητικό Δικαστήριο της Φρακνφούρτης του χορήγησε πολιτικό άσυλο.

Λοιπόν αυτή η περίπτωση του ΕΝΟΣ Ιρανού ήταν η αφορμή για να μας κατηγορήσουν ότι δεν φερόμαστε στους παράνομους μετανάστες ως Ευρωπαϊκή χώρα και μπλα-μπλα-μπλα.

Βέβαια η στεναχώρια των Γερμανών δεν έχει να κάνει με την Ευρωπαϊκότητα ή μη της Ελλάδος:

Βλέπετε, φοβούνται η χορήγηση ασύλου στον ΕΝΑ παράνομο Ιρανό θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και «Η Γερμανία θα είναι διάτρητη και θα ανοίξουν ντεφάκτο οι πύλες της για όλους«.

Να γίνει διάτρητη και να ανοίξουν οι πύλες της για όλους!

Χεστήκαμε!

Πολύ θα το χαρώ να δω τους δρόμους σας πηγμένους στην Μέση και την άλλη Ανατολή, για να δω -χο, χο,χο- τι θα κάνετε τότε. Πώς θα το αντιμετωπίσετε. Να πάρω πρακτικά μαθήματα, βρε αδερφέ, γιατί με τα θεωρητικά, τις παραινέσεις και τα μαλώματα, δεν τα πάω καλά.

Advertisements

4 thoughts on “«Γερμανικές βολές κατά της Ελλάδας για την Χορήγηση Ασύλου στους παράνουμους Μετανάστες»

 1. #FN$# 24/07/2009 στο 8:54 μμ Reply

  Χαχα, να πω ότι έχεις άδικο; Αμ δεν έχεις!

 2. apos 25/07/2009 στο 11:10 πμ Reply

  Φίλε Φώτη,

  Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο στην El Pais, με τίτλο: «Ελλάδα, η πίσω πόρτα της Ευρώπης». Γινόταν φυσικά αναφορά σε όλα όσα γίνονται εδώ με τους μετανάστες, τις πλατείες, τα Εφετεία, την Πάτρα, τις φασαρίες και τα πλοιάρια στο Αιγαίο. Και σημείωνε η δημοσιογράφος ότι ενώ σε Ιταλία και Ισπανία, τα ρεύματα μεταναστών μειώνονται, στην Ελλάδα αυξάνονται. Τελεία.

  Επειδή λοιπόν η μαντάμ έβαλε τελεία, είπα να της στείλω ένα mail, να της εξηγήσω -αφού μιλάμε και την ίδια μητρική γλώσσα- ότι υπάρχει και κομμάτι αλήθειας ΜΕΤΑ την τελεία. Δηλαδή, ότι εμείς έχουμε την Τουρκία που επιτρέπει να φεύγουν πλοιάρια από τις ακτές της, ότι η γειτονική Τουρκία αρνείται να τους δεχθεί πίσω, ότι εμείς δεν έχουμε γίνει Ιταλία που τους βάζει πίσω στα πλοία και τους αμολάει στο πέλαγος να πνιγούν ή διοργανώνει παράτες με τον Φλωρινιώτη πρόεδρο της Λιβύης προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει το πρωτόκολλο επανεισδοχής κλπ κλπ.

  Φυσικά απάντηση δεν έλαβα από τη δημοσιογράφο. Τελεία.

 3. fvasileiou 25/07/2009 στο 12:07 μμ Reply

  @#FN$#
  Πάνω που είχα μάθει να γράφω το nick σου σε χάσαμε.
  Τι έγινες;

  @apos
  Είναι φανερό ότι οι βόρειοι -κυρίως- εταίροι μας, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Κι αυτό είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό. Το χειρότερο είναι ότι μας δίνουν και μαθήματα, στηριγμένοι όχι στις πραγματικές συνθήκες και τις δυνατότητες της χώρας μας, αλλά στις αφηριμένες ηθικές αρχές, τις οποίες πρώτοι καταπατάνε για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους.
  Εμένα δεν με ενδιαφέρει να μας δώσουν δίκιο, με ενδιαφέρει να βρεθεί κάποια ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα. Και λύση δεν είναι ούτε να τους πνίγουμε μεσοπέλαγα, ούτε να τους καίμε στους καταυλισμούς, ούτε, βεβαίως, να πληρώνει ο Έλληνας και αυτά τα κερατιάτικα.

  Υ.Γ. Τελικά δεν μιλούσατε την ίδια γλώσσα…

 4. #FN$# 26/07/2009 στο 12:55 πμ Reply

  Χαιρετώ σας!
  Ε, κάπου ανάμεσα σε πανελλήνιες, διακοπές και αλλαγή pc, χάθηκα… 😦
  Τώρα όμως επανήλθα! 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: